„Gépek és eszközök beszerzése a 4-ÉPV Kft-nél” tárgyú uniós közbeszerzési eljárás

 

Ajánlati felhívás

Formanyomtatvány

Műszaki dokumentáció

Adásvételi szerződés tervezet

 Dokumentáció átvételi nyilatkozat

 


 

tablapng2

 


 

 

Cégünk – melyet 2004. január közepén négy magyar magánszemély alapított – fő tevékenységi köre út- és közműépítés. Ezen kívül foglalkozunk még magasépítéssel, tereprendezéssel és más egyéb építési munkákkal. E mellett természetesen vállaljuk mindezek karbantartásával, és az építéssel, illetve helyreállítással kapcsolatosan közvetlenül összefüggő tevékenységek ellátását is.

Igaz, cégünk a hazai piacon kifejezetten fiatalnak mondható, ám a tulajdonosok – és egyben ügyvezető – személyes tapasztalatai hozzásegítették a 4-ÉPV Kft-t, hogy egyenrangú félként léphessen a piacra a konkurens cégek mellett. Ez eredményezte, hogy gazdaságilag sikeres évet zárhattunk, az általunk megvalósított projektek szakmai sikerei sem vitathatóak – lásd „Referenciák" menüpont.

Már az alapításnál fontosnak tartottuk, hogy ne csupán beszéljünk a minőségről, hanem meg is valósítsuk azt. E hozzáállásunknak köszönhetően már az alapítást követően bevezettük az MSZ EN ISO 9001:2001 (ISO 9001:2000) szabványrendszert, és az MSZ EN ISO 14001:2005 környezetközpontú irányítási rendszert, melyet azóta is folyamatosan követünk ügyintézéseink folyamán.

Reméljük, rövid ismertetőnk felkeltette érdeklődését szolgáltatásainkkal kapcsolatban. Amennyiben ezekkel kapcsolatban további kérdések merülnek fel Önben, kérjük ne hezitáljon, és vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeink valamelyikén.

4-ÉPV Építőipari, Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
2534 Tát, Törökvész út 29
Telefon / Fax: +36 33 440-860
Mobiltelefon: +36 70 368-4928

e-mail: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Fióktelep: 2534 Tát, Törökvész út 29.